Home » ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΑ » Ετοιμάζεται η Ευρώπη για πόλεμο;

Ετοιμάζεται η Ευρώπη για πόλεμο;

Ένα μαύρο και αλλοπρόσαλλο σύννεφο σκεπάζει την Ευρώπη. Μια απειλητική σκιά που θέλει να καταβροχθίσει τις τελευταίες ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς.

Τι ετοιμάζει η Ελίτ των Κυρίαρχων στην Ευρώπη;

Τα τελευταία γεγονότα στην Γαλλία, αλλά και το Βέλγιο, καθώς και η ταυτόχρονη αποστολή του γαλλικού αεροπλανοφόρου εναντίον της ISIS  και η ανάπτυξη στρατού σε αστικό περιβάλλον και στις δύο χώρες, υποδηλώνει ένα μεγάλο σχεδιασμό από μεριάς κυβερνήσεων.

Καταρχήν υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες για την επίθεση στο Charlie Hebdo. Το σενάριο γνωστό. Δύο αδέρφια ασπάζονται το μουσουλμανισμό, γίνονται τζιχαντιστές, ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ στην αγορά πανάκριβου στρατιωτικού τύπου εξοπλισμό, και επιτίθενται σκοτώνοντας 12 άτομα.

Χαρακτηρίστηκε επαγγελματική κίνηση από τα ΜΜΕ. Ας σημειώσουμε όμως μερικούς παραλογισμούς.

1. Στην επίθεση είχαν πάρει μαζί τους και ταυτότητα που τους έπεσε κατά λάθος στο αυτοκίνητο και έτσι αποκαλύφθηκε η ταυτότητά τους.

2. Πυροβόλησαν αστυνομικό στο κεφάλι με Καλάσνικοφ, σχεδόν εξ επαφής και δεν χύθηκε σταγόνα αίμα, όπως είδαμε όλοι στο βίντεο που έπαιξε παντού.

3. Το youtube αποφάσισε να απαγορεύσει το βίντεο από την πλατφόρμα του. Όποιος το ανέβαζε το youtube το κατέβαζε, με την δικαιολογία ότι παραβιάζει τις πολιτικές του καναλιού. Αν όμως ψάξει κάποιος στο youtube  θα βρει άπειρες δολοφονίες.

4. Και στο Βέλγιο αλλά και στην Γαλλία οι ύποπτοι εκτελέστηκαν από την αστυνομία χωρίς να υπάρχει ούτε ένας κατηγορούμενος.

5. Τα πτώματα των αδερφών Κουασί, θάφτηκαν σε μυστική τοποθεσία σαν άγνωστοι. Λες και κάποιος θα ασχολιόταν μαζί τους. Θυμίζει πολύ την υπόθεση Μπιν Λάντεν, που το σώμα του το κάψανε και πετάξανε τις στάχτες του.

6. Αναπτύχθηκαν 10,000 στρατιώτες στο Παρίσι, ένοπλοι και ετοιμοππόλεμοι. Μια προειδοποίηση για ταραχές που ίσως έρθουν στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα αναπτύχθηκε στρατιωτική δύναμη και στο Βέλγιο!

7. Σε ελάχιστο χρόνο μαζεύτηκαν στο Παρίσι 44 ηγέτες, από τους οποίους αρκετοί είναι υπόλογοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, σε ένα άνευ προηγούμενο σόου δήθεν αλληλεγγύης.

8. Το Ισραήλ φάνηκε πάλι να έχει το ρόλο του θύματος στην υπόθεση με την ομηρία στο εβραϊκό παντοπωλείο. Οι τέσσερις νεκροί του παντοπωλείου θάφτηκαν με αντίστοιχες τελετές στο Ισραήλ.

9.  Τα ΜΜΕ κάλυψαν όλες τις τελετές, που θύμιζε έντονα τους δίδυμους πύργους στην Νέα Υόρκη.

10. Ο εγκέφαλος των επιθέσεων στο Βέλγιο, εντοπίστηκε στην Ελλάδα, μια χώρα που βρίσκεται την ώρα που γράφετε το άρθρο 7 ημέρες πριν τις κρισιμότερες εκλογές των τελευταίων 150 χρόνων.

11. “Αυτοκτονεί” ο αρχηγός της Γαλλική αστυνομίας, με όπλο. Οι αρχές αναφέρουν ότι αυτοκτόνησε ύστερα από επίσκεψη σε συγγενείς θυμάτων του Charlie Hebdo. Θυμίζει πολύ την “αυτοκτονία” του υπαλλήλου της VODAFONE στην Ελλάδα, που ήταν γνώστης των υποκλοπών που διενεργούσε η εταιρία, για τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής.

Είναι ίσως νωρίς να δούμε τι ακριβώς ετοιμάζεται. Όμως η ανάπτυξη στρατευμάτων στις πόλεις, δείχνει πεντακάθαρα τις προθέσεις της Παγκόσμιας Ελίτ.

Η Ευρώπη πάει για πόλεμο. Και πάει για πόλεμο γιατί χάνεται η μάχη της ενότητας της Ευρωζώνης. Όλα κρέμονται από μια κλωστή.

Οι μυστικές υπηρεσίες και οι πολιτικοί συνεργάζονται καιρό πάνω στο σενάριο της Νέας Ευρώπης και το πως θα είναι διαμορφωμένη. Καλλιεργώντας τον φόβο στις μάζες μέσω των ΜΜΕ, καταπατούνται δικαιώματα και ελευθερίες που έχουν αποκτηθεί με αίμα και αγώνες.

Στο όνομα μιας φανταστικής ασφάλειας, ο έλεγχος του κράτους στην κοινωνία θα είναι ισοπεδωτικός και αμείλικτος. Τα χρήμα θα γίνει ηλεκτρονικό για να μπορούν να το ελέγχουν πλήρως, οι επικοινωνίες θα είναι 100% υπό τον έλεγχό τους, ήδη ο Κάμερον ζήτησε την κατάργηση του Snapchat και WhatsApp, γιατί δεν μπορούν οι μυστικές υπηρεσίες να το παρακολουθούν σωστά!

Οι εργασιακές σχέσεις ήδη ελέγχονται από τις τράπεζες, τα πολιτικά κόμματα που δεν είναι αρεστά ποινικοποιούνται και βγαίνουν εκτός νομιμότητας, τα συνδικάτα είναι πλήρως ελεγχόμενα και τα ΜΜΕ είναι το προπαγανδιστικό τους εργαλεία. Όσοι αντιστέκονται θεωρούνται τρομοκράτες, και όσοι απλά στρέφονται με την πένα ενάντια στο σύστημα, όπως ο Snowden και ο Assange, στιγματίζονται σαν εγκληματίες και διώκονται στα πέρατα του κόσμου μέχρι να πεθάνουν.

Η Ευρώπη έχει να δει τόσο Μαύρες Μέρες από την θεάρεστη εποχή της παπικής εξουσίας στο Μεσαίωνα και την Ιερά της Εξέταση.

Ένα μαύρο και αλλοπρόσαλλο σύννεφο σκεπάζει την Ευρώπη. Μια απειλητική σκιά που θέλει να καταβροχθίσει τις τελευταίες ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς. Τι ετοιμάζει η Ελίτ των Κυρίαρχων στην Ευρώπη; Τα τελευταία γεγονότα στην Γαλλία, αλλά και το Βέλγιο, καθώς και η ταυτόχρονη αποστολή του γαλλικού αεροπλανοφόρου εναντίον της ISIS  και η ανάπτυξη στρατού σε αστικό περιβάλλον και στις δύο χώρες, υποδηλώνει ένα μεγάλο σχεδιασμό από μεριάς κυβερνήσεων. Καταρχήν υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες για την επίθεση στο Charlie Hebdo. Το σενάριο γνωστό. Δύο αδέρφια ασπάζονται το μουσουλμανισμό, γίνονται τζιχαντιστές, ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ στην αγορά πανάκριβου στρατιωτικού τύπου εξοπλισμό, και επιτίθενται σκοτώνοντας 12…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)