Home » ΔΙΑΦΟΡΑ » Υπάρχει και ένας άλλος Ήλιος και ανθρώπινος πολιτισμός στο εσωτερικό της Γης

Υπάρχει και ένας άλλος Ήλιος και ανθρώπινος πολιτισμός στο εσωτερικό της Γης

Για πολλά χρόνια οι επιστήμονες διατηρούν για μυστικό  τα συγκλονιστικά στοιχεία των φωτογραφιών του πλανήτη μας από το διάστημα. Στον πάγο στην περιοχή της Βορείου Πόλου μια τεράστια τρύπα υπάρχει και κάποιος θα μπορούσε να την δει καθαρά. Σύντομα μια παρόμοια τρύπα ανακαλύφθηκε στην Αφροδίτη. Οι αστρονόμοι έμειναν άναυδοι και ερωτήθηκαν αν αυτοί οι πλανήτες είναι κούφιοι εσωτερικά και τι είναι αυτό που έχουν στον πυρήνα τους.

Ο Ρώσος φυσικός Fedor Nevolin έγινε διάσημος μετά την σύνθεση της θεωρία της «Νέας Φυσικής». Με άλλα λόγια, εξήγησε τη γέννηση της Γης σε ένα διαφορετικό τρόπο.

Πρώτα ο πλανήτης μας ήταν μια τεράστια κρύα μάζα που περιπλανιόταν στο Σύμπαν. επηρεαζόταν από τον Ήλιο και την ενέργεια του Σύμπαντος, θερμάνθηκε μέχρι που έγινε μπάλα λάβας και στη συνέχεια άρχισε να ψυχαιτε. Η κρούστα τελικά κάλυψε τη Γη. Εν τω μεταξύ,ότι υπήρχε κάτω από την κρούστα συνέχισε να βράζει και μετατράπηκε σε αέριο, από τα πιστεύω του Nedelin. Το Φυσικό αέριο διαστέλλεται όταν θερμαίνεται. Ο πυρήνας του πλανήτη μας ξύπνησε, και ένα μέρος του φυσικού αερίου βγήκε έξω.

Οι ποσότητες του  αερίου προκάλεσαν στον Βόρειο και Νότιο Πόλο.  μεγάλες Βαθιές τρύπες.

Ο Nedelin είναι βέβαιος ότι η Γη είναι απολύτως κενή εσωτερικά και οτι μπορεί να έχει ακόμη και ένα μικρό Ήλιο εκεί. Η ηλιακή ενέργεια διαπερνά εκεί μέσα από τις τρύπες στους πόλους και συσσωρεύεται στο κέντρο. Αν  υποθέσουμε ότι η Γη είναι κούφια στο εσωτερικό και διαθέτει μικρό Ήλιο, τοτε ναι μπορεί να υπάρξει ζωή.

Η ιδέα αυτή επιβεβαιώνεται έμμεσα από την έκθεση από έναν αμερικανό με υψηλό βαθμό στρατιωτικό διοικητή στον Βόρειο Πόλο. Η έκθεση του έγινε  μυστικά, και τα στοιχεία της έκθεσης έγιναν γνωστά στον κόσμο μόλις πρόσφατα.

tierrahueca36_12

Ο άνθρωπος που πέταξε στο εσωτερικό της τρύπας.

Το 1947 Αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Bird πήγε για μια ερευνητική πτήση πάνω από το Βόρειο Πόλο. Κοντά στο Πόλο παρατήρησε ένα ασυνήθιστο σημείο χρωματισμένο με μείγμα από κίτρινο, κόκκινο και μοβ. Πλησιάζοντας το σημείο ο πιλότος θα μπορούσε να δει κάτι σαν μια οροσειρά. Ένα Πουλί πέταξε πάνω  και είδε (αυτή ήταν η πρώτη εντύπωση του) ένας αντικατοπτρισμός από δάση,ποτάμια, λιβάδια με ζώα που μοιάζουν με μαμούθ. μπορούσε επίσης να δει περίεργα ιπτάμενες μηχανές και – μια πόλη με κτίρια που χτίστηκαν από Πέτρες κρυστάλλου. Συνειδητοποιήσε ότι ήταν ένας δεύτερος Κολόμβος, ότι ανακάλυψε μια νέα ήπειρο! Η κλίμακα του αέρα άρχισε την ανύψωση και σταμάτησε στους +23 βαθμούς Κελσίου. Αυτό ήταν αδύνατο για τέτοια θερμοκρασία στον Βόρειο Πόλο. Ο Ασύρματος για τη σύνδεση με τη βάση του αέρα δεν Λειτουργούσε.

Η σύζυγός του Bird που διάβασε την αναφορά του για την πτήση, είπε ότι Αντιναύαρχος ήρθε σε επαφή με τους εκπροσώπους του υπόγειου πολιτισμού που μας προσπέρασε για χίλια χρόνια της ανάπτυξης. Οι εσωτερικοί κάτοικοι του πλανήτη έμοιαζαν άνθρωποι στην εμφάνιση, αλλά ήταν πιο όμορφοι και είχαν το βλέμμα της πνευματικότητας. Δεν είχαν πολέμους, βρήκαν νέες πηγές ενέργειας, οι οποίες επιτρέπεται να χρησιμοποιούν στα οχήματα τους, λαμβάνουν την τροφή και το φως απ ‘το τίποτα. Αυτοί οι άνθρωποι είπαν στον Bird ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την εξωτερική επιφάνεια των κατοίκων της Γης, αλλά όλες οι προσπάθειές τους απορρίφθηκαν, οι ιπτάμενες μηχανές τους πυροβολήθηκαν. Τελικά αποφάσισαν να βοηθήσουν τον άνθρωπο μόνο όταν θα είναι στο χείλος της αυτοκαταστροφής. “Οι Εσωτερικοί” κάτοικοι της Γης έδειξαν στον Bird όλα τα επιτεύγματα του πολιτισμού τους και στη συνέχεια συνόδεψαν τον πιλότο στην τρύπα πόλο για να τον αφήσουν έξω από τον κόσμο τους. Στην επιστροφή για το σπίτι, ανακάλυψε ότι το αεροπλάνο του χρησιμοποιείσαι καύσιμα για επιπλέον 2.750 χιλιόμετρα.

Οι αρχές συνέστησαν στον Αντιναύαρχο να μην πει ποτέ σε κανέναν για τον κόσμο που είδε και τον έβαλαν κάτω από αυστηρό έλεγχο για το υπόλοιπο της ζωής του.

και ακόμα

Μερικοί επιστήμονες εξακολουθούν να κάνουν τα συμπεράσματα τους που υποστηρίζουν ότι μέσα στον πλανήτη μας θα μπορούσαν να υπάρξουν τεράστιες κοιλότητες που έχουν  εσωτερικό ήλιο, ήπιο κλίμα, μοναδικά φυτά και τα ζώα, ακόμη και πολιτισμός. Γεωλόγοι και γεωφυσικοί λένε: «Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να ακολουθήσουν τα όνειρά”.

Αμφιβάλλω με αυτή τη θεωρία, – δήλωσε ο γιατρός της Γεωλογίας του Πανεπιστήμιου της Μόσχας, ο επικεφαλής του Μουσείου για την Έρευνα της Γης στο πανεπιστήμιο Σεργκέι Dubinin. Οι κοιλότητες στο εσωτερικό της Γης μπορεί να είναι μόνο σε μικρά βάθη. Προκύπτουν ως σπηλιές. Μερικές από αυτές είναι πραγματικά μεγάλες και έως και αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα. Αλλά σπηλιές δεν μπορεί να είναι βαθύτερες από 3 ή 5 χιλιόμετρα. Η Υψηλή πίεση θα έχει κλείσει όλες τις κοιλότητες βαθύτερα από αυτό το επίπεδο.

Atvatabar

Για πολλά χρόνια οι επιστήμονες διατηρούν για μυστικό  τα συγκλονιστικά στοιχεία των φωτογραφιών του πλανήτη μας από το διάστημα. Στον πάγο στην περιοχή της Βορείου Πόλου μια τεράστια τρύπα υπάρχει και κάποιος θα μπορούσε να την δει καθαρά. Σύντομα μια παρόμοια τρύπα ανακαλύφθηκε στην Αφροδίτη. Οι αστρονόμοι έμειναν άναυδοι και ερωτήθηκαν αν αυτοί οι πλανήτες είναι κούφιοι εσωτερικά και τι είναι αυτό που έχουν στον πυρήνα τους. Ο Ρώσος φυσικός Fedor Nevolin έγινε διάσημος μετά την σύνθεση της θεωρία της «Νέας Φυσικής». Με άλλα λόγια, εξήγησε τη γέννηση της Γης σε ένα διαφορετικό τρόπο. Πρώτα ο πλανήτης μας ήταν μια…

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 2 votes)